2013-04-06 09:03:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - a nap az utazás jegyében zajlik

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Még magának sem vallja be, hogy mennyire boldog lenne, ha újra láthatna valakit. Ma megtörténhet önnel a szerencse: az illető bekopogtat. Csak az a kérdés, hogyha nem magányosan él, a társa, örül-e majd neki?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hiába van szombat, ön ma is a munka hőse kell, hogy legyen. Annyi a tennivalója, hogy valósággal ki sem lát belőle. Pedig volna még valami, vagy inkább valaki, akire érdemes lenne odafigyelnie. Könnyítene a szívén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A változás még mindig folytatódik az életében. Minden, ami most körülveszi, új szelet, s ezzel új életet hozhat mindennapjaiba. A régi csak nyűgnek tűnik ugyan, de azért nem kell mindent kidobnia!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon legyen nagyon óvatos, hogy kinek adja elő új ötleteit, zseniális elképzeléseit. Lehet ugyanis valaki, aki ártatlan képpel bár, de kihasználja, és másnap a sajátjaként adja elő az ötletét. Ha ez önnek jó, akkor persze más…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap az utazás jegyében telhet az Oroszlán jegyűeknek. A kaland már nagyon vonzza, szinte képtelen otthon maradni. Az új dolgok magukkal ragadják, az új helyek érdekesebbek, mint ahol már járt valaha.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma folyton folyvást olyan emberek állíthatják le beszélgetésre, akikkel nem szívesen tölti az idejét. Mégsem jó, ha türelmetlenül viselkedik velük. Némelyikük hasznára lehet, még ha egyelőre nem is látja be, hogy miben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy közeli ismerőse szeretne egyre többet segíteni önnek, egyre több dolgot megoldani ön helyett. Lehet ez a szerelme, üzlettársa, vagy épp a saját gyereke is. Segítse, tanítsa, ossza meg vele minden fortélyát! Jó lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Eddig talán úgy érezte, megrekedt az élete, sehogy sem találja a továbbjutás lehetőségét. Igazán jó gondolatai sem voltak ez ügyben. Most végre kezd tisztán látni, és ez segít abban, hogy új jövőképét valóra is válthassa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól teszi, ha minden kötelezettségét, teendőjét igyekszik még a mai napon letudni. Ha nem halaszt semmi fontosat holnapra, akkor azt teljes egészében a szabadságnak áldozhatja. Egy családi kirándulás csodálatos kaland lehet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi időben nagyon aggodalmaskodóvá vált. A múlt eseményei felett rágódik, pedig azon már nincs mit gondolkodnia. Zárja le, képzeletben helyezze egy mélyen a föld alatt lévő koporsóba ezeket a dolgokat. A tetején új virág, új élet nőhet.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Még mindig fenyegeti a nátha, a megfázás lehetősége, ezért jól teszi, ha nem hagyja még el a könnyű sálat. A torka lehet leginkább veszélyben, de az idősebbeknek az izületeiket sem árt kímélni. A hideg vizeket még kerülje el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egy kissé nehezére eshet, hogy irányítsa, kontrollálja az eseményeket. Pedig a környezetében élők esetleg megszokták, hogy mindig ön mondja ki, mi legyen. Most bízza rájuk a döntést: lássa, mire mennek a lehetőséggel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: